The Seven Theme

The Most
Wordpress Theme

Elementor full-feature demo

Boekhouding

Voor een overzichtelijke boekhouding verwerken wij je financiële administratie volledig geautomatiseerd in ons financiële softwarepakket.Meer informatie

Salarisverwerking

De uitvoering van de wet loonbelasting en sociale verzekeringswetten maken het voeren van de salarisadministratie tot een specialisme.Meer informatie

Personeelszaken

Duidelijke arbeidsvoorwaarden dragen bij aan een goede verstandhouding tussen personeel en organisatie. Wij kunnen hierover adviseren!Meer informatie

Belastingadvies

Een belastingaangifte doen is niet eenvoudig. Regels wijzigen jaarlijks en hierop anticiperen is een kunst op zich. Dat doen wij graag, voor elke aangifte.Meer informatie

Rapportage

Financiële rapportages verzorgen wij op maat: in elke gewenste vorm en op elk gewenst tijdstip, per maand, per kwartaal of per jaar. Dan weet je precies hoe je ervoor staat.Meer informatie

Jaarrekening

Het opmaken van de jaarrekening is voor veel bedrijven een juridische verplichting door de Wet op de Jaarrekening. Wij stellen de jaarrekening graag voor je op!Meer informatie

HulsbosKlatt

Financiële dienstverlening en belastingadvies voor ondernemers en medisch specialisten

Als (zorg)ondernemer behoren de administratieve zaken niet tot je kernactiviteiten. Tegelijkertijd is goed financieel beheer echter onmisbaar voor continuïteit in de bedrijfsvoering. HulsbosKlatt begrijpt dit, al 25 jaar, en biedt ondernemers en medici financieel expertise onder handbereik. Inspelend op de meerwaarde die zij zoeken:

Met onze fiscale, financiële en administratieve diensten stellen we inmiddels al honderden cliënten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Zijn we hun partner, vaak al voor tientallen jaren. Functioneren we als hun financiële afdeling, maar dan op flexibele basis. De voordelen van een team van experts, zonder de kosten van vast personeel!

HulsbosKlatt

Wie zijn wij?

Verantwoordelijk

Wij geven invulling aan onze taak zoals je dat van eigen personeel verwacht. Loyaal, accuraat, pro-actief. Met jouw bedrijfsbelang als uitgangspunt.

Betrokken

Als specialist weten wij wat de zorg voor jouw administratie vraagt. Dit geeft jou tijd en ruimte je voor honderd procent te richten op jouw vakgebied.

Ontzorgend

No worries over je administratie. Nu, maar ook met het oog op veranderende regelgeving in de toekomst.
Wij houden de vinger aan de pols.

Punctueel

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Correct, op tijd en met de rapportage zoals jij het wenst; maandelijks, per kwartaal, jaarlijks.

Jos Derksen

Managing DirectorDetails

Patricia van der Kroft

Tax Manager / Tax LawyerDetails

Michelle Hersmis

Office ManagerDetails

Sonja Braam

Financial OfficerDetails

Joop Foppen

Financial OfficerKnop tekst

Laura Thompson

Financial Officer
Knop tekst

Emma Schuijt

Financial OfficerKnop tekst

Frank de Bats

Tax Advisor
Knop tekst

Iris Wingbermuhle

OnlyHuman

“Waar HulsbosKlatt zich in onderscheid zijn de fiscale adviezen die we krijgen. OnlyHuman is meer van de mensen, dus hebben we HulsbosKlatt voor de cijfers. Naast de administratie van ons eigen personeel, detacheren wij ook zelfstandigen bij onze opdrachtgevers. Dat vraagt een specifiek soort administratie.”

Sherif El Boushy

De Tandartsengroep

“HulsbosKlatt verzorgt voor mij de salarisadministratie voor mijn circa twintig werknemers, de jaarrekening, de aangiften van inkomstenbelasting (IB) en vennootschapsbelasting (VPB) en geeft algemeen fiscaal advies. Dit verloopt goed, ik ben tevreden.”

Hendrik Vrolijk

De DOC Huisartsen

“HulsbosKlatt is up-to-date in haar dienstverlening en heeft op al mijn vragen een antwoord. Daarnaast geeft HulsbosKlatt mij het gevoel om stappen te zetten. De adviezen die ik krijg zijn niet angstig of risicomijdend, maar ik word juist gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen, en negen van de tien keer is dat succesvol.”

Frank Weening

Greenet

“Ik vertrouw onze administratie toe aan een betrouwbare partij. Daarbij moet het gevoel goed zijn en dat is zo bij HulsbosKlatt. Ik weet dat ze er voor mij het maximale uit halen. Tenslotte zijn het ook nog eens erg plezierige mensen om mee samen te werken.”

How we work

Don’t be busy – be productive!

01.

Gathering data

Lorem ipsum dolor amet – bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.
02.

Planning

Augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit. Lorem ipsum dolor n ulla amet!
03.

Implementation

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.
04.

Results

Augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit. Lorem ipsum dolor!

Submit your request now & get free first consultation!

From our blog

Latest news & events