De kunst van het anticiperen

Een belastingaangifte doen is niet eenvoudig. Wetgeving en regels wijzigen jaarlijks en hierop anticiperen is een kunst op zich. Dat doen wij graag, voor elke aangifte.

belasting

Alle soorten belastingaangiften kunnen wij voor je verzorgen, evenals een controle hierop als je al een aanslag hebt ontvangen. Het niet doen van aangifte of het onjuist indienen van de aangifte leidt bijna altijd tot een naheffing verhoogd met een boete.

Aangiftes en controles
Heb je een controle door de Belastingdienst of een uitvoeringsinstantie, dan kan die bij ons op kantoor worden afgehandeld. Ook het uitvoeren van een voorlopige aanslagregeling behoort tot onze dienstverlening. Het doen van de diverse belastingaangiften is het efficiëntst als zowel boekhouding, salarisadministratie als jaarrekening door HulsbosKlatt worden gecompleteerd. Noodzakelijk is dit echter niet, wij kunnen ook alleen een aangifte verzorgen, van bijvoorbeeld:

  •    Omzetbelasting
  •    Loonbelasting
  •    Vennootschapsbelasting
  •    Inkomstenbelasting
  •    Dividendbelasting

Makkelijker kunnen wij het niet maken…

Sherif El Boushy

“Voor de aangiften van de IB en VPB heeft HulsbosKlatt een vast proces. HulsbosKlatt stelt het rapport op en de cliënt ontvangt dit in concept. Vervolgens maken we een afspraak om de aangiften te bespreken. Uiteindelijk wordt de aangifte volledig elektronisch gedaan en hoeft de cliënt alleen nog een handtekening te zetten.”

Sherif El BoushyDentallect/De Tandartsengroep

We helpen je graag door het woud van fiscale regelgeving, zowel adviserend als bij het doen van aangifte.